• Bardiensten Juli

  • De winnaars van de Clubkampioenschappen Singel zijn bekend!

  • 4e Piramide zondag 12 mei de uitslagen

Sponsor worden?

Voorwaarden Sponsoring/reclame

Tennisvereniging Quintus is in 1985 opgericht met het doel gelegenheid te geven om recreatief in Kwintsheul te kunnen tennissen voor jong en oud.
Hiervoor heeft de vereniging vier all-weather Kushion Kourt tennisbanen ter beschikking.
De vereniging heeft ruim 300 leden. Om onze kosten te dekken beschikken wij over een aantal inkomensbronnen zoals: contributies, opbrengsten kantine en sponsoring: o.a. reclame op de winddoeken langs de tennisbanen of sponsoring van andere activiteiten.

Sponsoring door reclame op windoeken
U kunt onze vereniging o.a. steunen door sponsoring een winddoek langs de banen, met reclame van uw bedrijf erop, te nemen. De huidige sponsors worden uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond/sponsoravond.

De winddoeken, met afmetingen van 8 bij 2 meter of 16 bij 2 meter, worden door de vereniging aan uw bedrijf ter beschikking gesteld en u zorgt voor de belettering. Deze belettering komt voor uw rekening. Daarnaast sluiten wij een overeenkomst met u waarbij u toezegt voor 5 jaar, dit is ongeveer de levensduur van een winddoek, onze vereniging te steunen.  De kosten welke u jaarlijks aan de vereniging verschuldigd bent voor uw winddoek zijn :
€ 250 voor een winddoek van 8  bij  2 meter ( u krijgt 1 sponsorpasje )
€ 500 voor een winddoek van 16 bij  2 meter ( u krijgt 2 sponsorpasjes )

Sponsor pasjes worden uitgegeven aan personen die eigenaar zijn of leiding geven bij een bedrijf die de sponsoring betaalt met eventueel de partner.

Met dit pasje kunt u het gehele jaar spelen en bovendien bent u vrijgesteld van bardienst.

Interesse?
Als u geïnteresseerd bent onze vereniging te steunen neem dan contact op met de heer Stef Beun (penningmeester)
06-51054495;  e-mail: stefbeun@hotmail.com