Rackettrekken

Wat is Rackettrekken?
Rackettrekken biedt de mogelijkheid om eens tegen personen te spelen met wie je eigenlijk nooit tennist. De pasjes van de aanwezige leden worden gehusseld, zodat het elke keer weer een verrassing is tegen wie je speelt. Rackettrekken is voor iedereen, dus ook voor leden die nog maar net tennissen. Je leert er erg veel van en de mogelijkheid bestaat dat de ene pot heftiger is dan de andere. Tussen de partijen door en na afloop is er gelegenheid om een drankje te nuttigen in De Uithoek.

Wanneer kun je rackettrekken?
Op de woensdagochtend tussen 9:00 uur en 11:00 uur wordt het rackettrekken georganiseerd door Piet Onings en Caroline van Oostrom. We starten de eerste ronde om stipt 9:00 uur. Mocht je dit te vroeg vinden, dan kun je aanschuiven bij de koffie om 10:00 uur met aansluitend de tweede ronde. Zijn er meer dan 16 deelnemers, dan draaien we in na elke 4 games, zodat niemand lang naast de kant hoeft te zitten.
Op de vrijdagavond start de eerste ronde om 19:00 uur. De tweede ronde begint om 19:45 uur en duurt tot 20:30 uur en vanaf 21:00 uur is het vrij tennissen op alle banen.