Tennislessen (jeugd)

Inschrijfformulier Zomerlessen  Jeugd en Junioren

Het is bijna zo ver,de zomerlessen gaan weer beginnen.Dit start in april en daar kan je, je nu voor opgeven! Om meer plezier aan het spelletje tennis te beleven is het volgen van lessen een aanrader.

Wij zien dan ook als trainers dat het aantal kinderen dat lessen volgt steeds meer toeneemt, wat resulteert in grotere deelnemersgroepen tijdens toernooien, maar ook in een stijging van het niveau. Zo worden rally’s langer, de uitslagen verrassender en het plezier steeds groter. Uiteraard voorkomt het aanleren van bepaalde slagen ook de kans op blessures.

De zomertraining wordt gegeven in de periode van april tot en met september. Er zullen gedurende deze periode 15 lessen worden gegeven van 50 minuten. Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven.

De kosten van deze lessen bedragen € 125,- in een groepje van 4 personen (bij afwijkende aantallen deelnemers in een groepje, zal het tarief worden aangepast).

Mocht een kind onverhoopt een keer niet aanwezig zijn bij de les, willen wij u verzoeken dit kind telefonisch bij de trainer af te melden of even een SMS te sturen naar een van de trainers. Inhalen behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Indien de trainer zelf niet aanwezig kan zijn, zal hij dit ook tijdig melden of voor een goede vervanging zorgen. Bij slecht weer gaan de lessen door, tenzij anders door de trainer wordt aangegeven.

NOTE: alle kinderen dienen lid te zijn van tennisvereniging Kwintsheul, alleen kinderen waarvan wij een e-mail of een ingevuld en ondertekend formulier hebben ontvangen, zullen worden ingedeeld in een groepsles.

Het antwoordstrookje graag inleveren bij de trainer of aanmelden via jeroen@tennis4life.nl .

——————————————————————————————————————————————–

ANTWOORDSTROOK

Ja, ik wil graag lessen volgen.

Naam                            :

Leeftijd                          :

Telefoonnummer          :

E-mailadres ouders      :

Ik ben wel/geen beginner

Ik zit op de basisschool /middelbare school

Beschikbaar vanaf: (minimaal 3 mogelijkheden aankruisen)

  13.00-14.00 14.00-15.00 15.00-16.00 16.00-17.00 17.00-18.00
Dinsdag          
Woensdag          
Donderdag          

——————————–

Handtekening ouder(s)