Activiteiten 2020 senioren

Toernooien 2020

Voor 2020 heeft de toernooicommissie weer een toernooiagenda gemaakt. Alle toernooien worden tijdig aangekondigd via de e-mail en op de Quintussite. Het aanmelden voor de ‘eendaagse toernooien’ kan altijd via de mail: tvqtoernooi@gmail.com. Deelname is gratis. Het inschrijven voor de clubkampioenschappen gaat via www.toernooi.nl en kost €5 per onderdeel. Tot ziens op de tennisbaan!

PROGRAMMA:

Snerttoernooi → Vrijdag 17 januari vanaf 19.30 uur

Het nieuwe tennisjaar wordt geopend met een gezellig ouderwets snerttoernooi. Schrijf je in met een mixpartner. Natuurlijk wordt er naast de baan overheerlijke erwtensoep geserveerd. Een mooi toernooi om het jouw tennisjaar mee te starten!

Ladies Evening Toernooi → Vrijdag 20 maart vanaf 19.30 uur

De naam zegt het al; een toernooitje speciaal voor de dames. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie.

Mix Invitatietoernooi  Vrijdag 15 mei vanaf 19.30 uur

Deze avond staat in het teken van mixpartijtjes. Zoek dus een maatje van het andere geslacht binnen of buiten de vereniging en schrijf je in!

Oktoberfest voor de Boys → Vrijdag 16 oktober vanaf 19.30 uur

Een avond speciaal voor de mannen. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. Je staat elk partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie.

Clubkampioenschappen:

  • Singles & Mix: 10 juni t/m 20 juni
  • Dubbels: 17 september t/m 26 september

Reglementen voor de piramidecompetitie en clubkampioenschappen zijn terug te lezen op de website van Quintus Tennis.