Activiteiten 2021 senioren

Voor 2021 heeft de toernooicommissie een toernooiagenda gemaakt. Alle toernooien worden tijdig aangekondigd via de e-mail en op de Quintussite. Gezien de situatie rondom COVID-19 zal per toernooi gekeken worden of deze met de dan geldende maatregelen door kan gaan. Het aanmelden voor de ‘eendaagse toernooien’ kan altijd via de mail: tvqtoernooi@gmail.com. Het inschrijven voor de clubkampioenschappen gaat via www.toernooi.nl.

De toernooicommissie streeft ernaar de toernooien voor eenieder, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde, interessant te maken, waarbij het plezier aan de tennissport voorop staat.

Tot ziens op de tennisbaan!!!

PROGRAMMA:

 • Ladies Evening Toernooi
  Vrijdag 19 maart vanaf 19.30 uur

De naam zegt het al; een toernooitje speciaal voor de dames. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. Je staat elk partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie. Deelname is gratis.

 • Clubkampioenschappen singles en mix
  Woensdag 9 juni t/m zaterdag 19 juni  

In de klassen A,B en C wordt gestreden voor de titel TVQ Clubkampioen singles en mix. De finales zijn op zaterdagavond. Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer per onderdeel.

 • Clubkampioenschappen dubbels
  Donderdag 9 sept t/m zaterdag 18 sept

In de klassen A,B en C wordt gestreden voor de titel TVQ Clubkampioen dubbels. De finales zijn op zaterdagavond. Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer per onderdeel.

 • Boys Only Toernooi
  Vrijdag 15 oktober vanaf 19.30 uur

Een avond speciaal voor de mannen. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. Je staat elk partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie. Deelname is gratis.

Reglementen voor de piramidecompetitie en clubkampioenschappen zijn terug te lezen op de website van Quintus Tennis.