Activiteiten 2019 senioren

Toernooien 2019

Voor 2019 heeft de toernooicommissie een toernooiagenda gemaakt. Alle toernooien worden tijdig aangekondigd via de e-mail en op de Quintussite. Het aanmelden voor de ‘eendaagse toernooien’ kan altijd via de mail: tvqtoernooi@gmail.com. Het inschrijven voor de clubkampioenschappen gaat via www.toernooi.nl. De toernooicommissie streeft ernaar de toernooien voor eenieder, van jong tot oud en van beginner tot crack, interessant te maken, waarbij het plezier aan de tennissport voorop staat. Tot ziens op de tennisbaan!!!

PROGRAMMA:

Snerttoernooi → vrijdag 11 januari van 19.30-22.30 uur

Het nieuwe tennisjaar wordt geopend met een gezellig ouderwets snerttoernooi. Schrijf je in met een mixpartner. Natuurlijk wordt er naast de baan overheerlijke erwtensoep geserveerd. Een mooi toernooi om het jouw tennisjaar mee te starten! Uiterste inschrijfdatum: zondag 6 januari. Deelname is gratis.

Ladies Evening Toernooi → vrijdag 22 maart van 19.30-22.30 uur

De naam zegt het al; een toernooitje speciaal voor de dames. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie.
Uiterste inschrijfdatum: zondag 17 maart. Deelname is gratis.

Mix Invitatietoernooi → vrijdag 24 mei van 19.30-22.30 uur

Deze avond staat in het teken van mixpartijtjes. Zoek dus een maatje van het andere geslacht binnen of buiten de vereniging en schrijf je in! Uiterste inschrijfdatum: zondag 19 mei Deelname is gratis.

Clubkampioenschappen singles en mix → woensdag 5 juni t/m zaterdag 15 juni

In verschillende klassen wordt gestreden voor de titel: TVQ Clubkampioen 2019 singles (A, B, 55+) en mix (A en B). De finales zijn op zaterdagavond. Ook juniorleden vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven. Uiterste inschrijfdatum: maandag 27 mei. Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer per onderdeel.

Clubkampioenschappen dubbels → donderdag 19 sept t/m zaterdag 28 sept

In verschillende klassen wordt gestreden voor de titel: TVQ Clubkampioen 2019 dubbels (A en B). De finales worden gespeeld op zaterdagavond. Ook juniorleden vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven. Uiterste inschrijfdatum: dinsdag 10 september Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer.

Boys Only Toernooi → vrijdag 18 oktober van 19.30-22.30 uur

Een avond speciaal voor de mannen. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. Je staat elk partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie. Uiterste inschrijfdatum: zondag 13 oktober. Deelname is gratis.

Jeugd/senioren toernooi → zondag 3 november van 11.00 uur tot 14.00 uur

Bij dit toernooi mogen jeugdleden samen met een volwassene een koppel vormen (dus bijvoorbeeld één van de (groot)ouders, of een oom, een tante, een buurman, buurvrouw of andere volwassene).

Deze volwassene hoeft niet per se lid te zijn van TVQ. Daarnaast mogen seniorleden een koppel vormen met een kind. Dit kan dus een eigen (klein)kind zijn, of bijvoorbeeld een neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen die het leuk vindt om kennis te maken met tennis. Ook hier geldt dat het kind geen lid hoeft te zijn van TVQ om mee te mogen spelen.