• Bardiensten Augustus

  • 5e piramide op 7 juli de uitslagen

  • Ouder-kind toernooi 8 september 2024

Activiteiten 2024 senioren

Voor 2024 heeft de toernooicommissie een toernooiagenda gemaakt. Alle toernooien worden tijdig aangekondigd via de e-mail en op de Quintussite. Het aanmelden voor de ‘eendaagse toernooien’ kan altijd via de mail: tvqtoernooi@gmail.com. Het inschrijven voor de clubkampioenschappen gaat via www.toernooi.nl.
De toernooicommissie streeft ernaar de toernooien voor eenieder, van jong tot oud en van beginner tot ‘Nadal en Federer’, interessant te maken, waarbij het plezier aan de tennissport voorop staat.

Tot ziens op de tennisbaan!

PROGRAMMA:

  • Toernooien – Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen Mix       → Maandag 8 april t/m zondag 14 april

In verschillende klassen wordt gestreden voor de titel: TVQ Clubkampioen Mix (A, B, C en 60+) en mix (A, B, C en 60+). De finales zijn op zondag, tevens een piramidezondag. Ook juniorleden vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven. Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer per onderdeel.

Clubkampioenschappen Single       → Donderdag 30 mei t/m zaterdag 8 juni

In verschillende klassen wordt gestreden voor de titel: TVQ Clubkampioen singles (A, B, C, 60+) en mix (A, B, C en 60+). De finales zijn op zaterdagavond. Ook juniorleden vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven. Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer per onderdeel.

Clubkampioenschappen Dubbels     →  donderdag 12 sept t/m zaterdag 21 september

In verschillende klassen wordt gestreden voor de titel: TVQ Clubkampioen dubbels (A, B, C en 60+). De finales worden gespeeld op zaterdagavond. Ook juniorleden vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven. Inschrijfgeld 5 euro per deelnemer.

  • Toernooien – Dag- en avondtoernooien 2024:

 Ladies Evening          Vrijdagavond 22 maart

Een avond speciaal voor de vrouwen. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. Je staat elk partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie. Deelname is gratis.

Ouder & kind toernooi        Zondag 23 juni  

Eendaags toernooi waarbij een volwassene speelt met een kind tot 16 jaar. Eén van de twee moet minimaal lid zijn van Quintus. Deelname is gratis.

Boys Only Toernooi          → vrijdagavond 25 oktober

Een avond speciaal voor de mannen. Er worden meerdere dubbelpartijtjes gespeeld. Je staat elk partijtje naast een andere tennismaat en tegenover je staat elke keer een andere combinatie. Deelname is gratis.

Reglementen voor de piramidecompetitie en clubkampioenschappen zijn terug te lezen op de website van Quintus Tennis.