Tennislessen

Tennislessen Bij Quintus kunnen zowel senioren als jeugdleden tennislessen volgen.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Jeugd

Voor de jeugd en junioren bestaat de mogelijkheid om op woensdagmiddag tennislessen te volgen.

De trainers zijn Jeroen Grootenhuis en Patrick Aalderink. Zij brengen de jeugd de basisvaardigheden van het tennisspel bij en proberen bovendien om de kinderen op een enthousiaste manier te motiveren naast het lessen ook zelf meer te oefenen door vrij te spelen en aan toernooien mee te doen.

De tennisles voor jeugd/junioren bestaat uit een groep van 4 personen en duurt 50 minuten. Er worden per cursus steeds 15 lessen gegeven. Het huidige tarief voor de cursus is € 125.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Jeroen:
Email:   jeroen@tennis4life.nl

Tel nr:  06-24668855

Senioren

Rick van Worcum geeft al jaren les aan de senioren van TVQ. Dit doet hij op onderstaande tijden:

–  vrijdag van 18:00 uur tot 22:00 uur

– zaterdag van 9:00 uur tot 15:00 uur.

Rick biedt de mogelijkheid om onderling met hem af te spreken hoeveel lessen je wil afnemen, je bent dus niet gebonden aan een vaste cyclus. Ook kan in overleg met Rick bepaald worden welke specifieke spelonderdelen je wilt oefenen tijdens de lessen. Er kan privéles afgenomen worden, maar lessen in groepen tot vier personen is ook mogelijk.
De kosten voor deze lessen zijn € 35,- per uur per baan. Als je met een groepje zou lessen, kunnen deze kosten dus gedeeld worden.

Neem contact op met Rick als je wil starten met lessen:

E-mail:  rick_98@hotmail.com

Tel nr.:  06-52144242

Jeroen Grootenhuis en Patrick Aalderink bieden ook lessen aan voor senioren. Zij doen dit in overleg op tijden dat er banen beschikbaar zijn om te lessen, op doordeweekse dagen overdag.
De kosten hiervoor zijn € 125,- per persoon voor 15 lessen van 50 minuten, uitgaande van een groep van vier personen. Als je dus graag met een groepje overdag les zou willen volgen neem dan contact op met Jeroen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn:
Email:    jeroen@tennis4life.nl

Tel nr.:  06-24668855