• Inschrijving Clubkampioenschappen Singel

  • 4e Piramide zondag 12 mei de uitslagen

  • Overlijden Chris Batist

Hallo leden,
In juni begint het EK, is de feestweek van Kwintsheul, maar daarvoor zijn er natuurlijk nog de Clubkampioenschappen Enkel op de Uithoek! De inschrijvingen zijn nu geopend. Schrijf je hier direct in. Je kunt je tot en met maandag 20 mei inschrijven.
Data: 
Donderdag 30 mei t/m zaterdag 8 juni
 
Speeltijden en finale avond:
Doordeweekse avonden vanaf 19.00 uur en in het weekend overdag. Op zaterdagavond 8 juni de finale avond. Kun je die avond niet? Dan kun je wel deelnemen aan de poulewedstrijden, maar niet doorgaan naar de (kwart/halve) finales.
 
Onderdeel:
Enkel: je speelt in poules, waarbij de beste doorgaan naar de knock-out fase.
 
Niveaus:
A (hoogst), B, C en 60+ poule.
 
Kosten:
€5 euro. Graag voorafgaand aan jouw eerste wedstrijd afrekenen aan de bar.
 
Aanmelden:
Klik hier om je aan te melden. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je je registreren. Het is niet nodig om een lidnummer en speelsterkte in te vullen bij de registratie. Wel graag jouw contactgegevens. Daarna kun je een keuze maken voor het niveau waarin je wilt meedoen. Bij beschikbaarheid kun je aangeven wanneer je verhinderd bent. Bij te veel afwezigheid is deelname aan het toernooi lastig in verband met het aantal wedstrijden dat gepland moet worden.
Mocht je er onverhoopt niet uitkomen met inschrijven, laat het ons dan even weten door op deze e-mail te antwoorden! We hopen op veel enthousiaste deelnemers!
Groeten, De TC
Bas, Dave, Erik, Femke, Jorien en Roy

Deel dit verhaal