Op zaterdagmiddag 1 april 2023 (van 13.00 uur – 17.00 uur) worden de Qlympics weer georganiseerd op Quintus! Alle sportliefhebbers van 8 tot met 14 jaar kunnen meedoen aan deze “allround sportmiddag” waarbij alle sportafdelingen van Quintus vertegenwoordigd zijn.
Je mag zelf met een aantal vrienden, vriendinnen, klasgenoten familieleden of sportvrienden een team maken van 6 tot 8 sporters. Het maakt niet uit of het een gemengd team is of jongens en meiden apart. Ook mogen de leeftijden binnen het team variëren en maakt het niet uit of men wel of niet lid is van een sportvereniging.
Tijdens de Qlympics  speelt elk team alle sporten die bij Qui tus gespeeld worden: volleybal, badminton, voetbal, tennis, gym, jeu de boules, handbal en rolstoelhandbal. Een echt allround-sport-spektakel dus op ons eigen sportcomplex.
Aanmelden Qlympics
Je kunt je opgeven als team van 6 tot 8 personen via het aanmeldformulier Qlympics op zaterdag 1 april 2023.