Piramidecompetitie

Een nieuw jaar en dus nieuwe kansen in de piramidecompetitie. Op zondag 6 februari staat de eerste speeldag gepland. Net als vorig jaar is nog onduidelijk hoe de situatie er over een maand uitziet. Daarom bepalen we later deze maand op welke manier we de piramide inplannen. Dit jaar spelen we alleen singles. Deelname kost 5 euro.

De piramidewedstrijden vinden (als dat gezien de maatregelen mogelijk is) plaats op zondagen. De Toernooicommissie plant de wedstrijden een week van tevoren in en stuurt deze door naar alle deelnemers. Het is mogelijk daarbij dag(delen) als verhindering door te geven.

6 februari

6 maart

10 april

8 mei

3 juli

28 augustus

9 oktober (finaledag)

Aanmelden voor de piramide:

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari via tvqtoernooi@gmail.com.

Graag de volgende gegevens doorgeven: Naam / E-mail / Telefoon