Beste leden van TVQ,

Sommigen van jullie zijn er al bekend mee en anderen misschien nog niet of minder: rackettrekken op TVQ. Deze activiteit wordt op woensdagochtend georganiseerd door Piet en Caroline en op vrijdagavond door Roy en Mariska. Bij het rackettrekken worden deelnemers gekoppeld aan een partner om zo een dubbel- of mixpartij mee te spelen. Iedereen kan meedoen (speelsterkte maakt niet uit), en het is dus een leuke manier om eens met en tegen andere tennissers te spelen.

Met name op de vrijdagavond is er nog ruimte voor nieuwe mensen om aan te sluiten. De eerste ronde rackettrekken wordt dan gespeeld van 19.00 uur tot 19.45 uur en de tweede ronde is van 19.45 uur tot 20.30 uur. Daarna kan er vrij gespeeld worden door iedereen.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Twijfel niet en kom gezellig langs!

Namens de rackettrekkers:

Luzia ten Westenend

Secretaris