Beste leden,
De Toernooicommissie wenst jullie een mooi en sportief 2021!
We hopen dat we komend jaar weer gezellige toernooien met elkaar kunnen spelen.
De piramidecompetitie staat als eerste op de planning, met de start op 7 februari. Het is momenteel nog onduidelijk hoe de situatie er over een maand uitziet. Daarom bepalen wij aan het einde van de maand of en op welke manier we de piramide het best vorm kunnen geven.
Single en Dubbel
Wel kunnen jullie je vanaf heden aanmelden. Net als vorig jaar organiseren we ook dit jaar een Single en een Dubbel variant. Het is mogelijk om je voor beide onderdelen in te schrijven, mits er niet te veel verhinderingen zijn of voldoende invallers bij de Dubbel. Deelname kost 5 euro per onderdeel voor de gehele competitie.
Bij de Dubbel kunnen meerdere personen deel uitmaken van een team. Jullie kunnen dan onderling afstemmen wie welke wedstrijd vanuit het team speelt.
 
Speeldagen
De Piramidewedstrijden vinden (als dat gezien de maatregelen mogelijk is) plaats op zondagen. De Toernooicommissie plant de wedstrijden een week van tevoren in en stuurt deze door naar alle deelnemers. Het is mogelijk daarbij dagdelen als verhindering door te geven.
7 februari
7 maart
28 maart
2 mei
4 juli
29 augustus
3 oktober (finaledag)
Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 29 januari via tvqtoernooi@gmail.com.
Graag de volgende gegevens doorgeven: Naam / E-mail / Telefoon / Onderdelen waar je aan mee doet.
Bij aanmelding voor de Dubbel graag alle deelnemers uit het team doorgeven.
Groeten,
De TC