Beste leden van Tennisvereniging Quintus,

Van 5 tot en met 25 oktober 2020 kunnen leden van de Rabobank weer stemmen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Ieder lid van de Rabobank krijgt vijf stemmen om uit te brengen en mag maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging ontvangt, hoe meer geld dat oplevert voor de clubkas.

TVQ doet ook mee aan deze actie en wij moedigen iedereen dank ook van harte aan op onze vereniging te stemmen. In deze tijden waarin sportkantines gesloten moeten blijven en clubs daardoor veel omzet mislopen is alle steun immers van harte welkom!

Bent u dus lid van de Rabobank? Maak dan vooral gebruik van de mogelijkheid om te stemmen en steun daarmee onze vereniging en andere verenigingen of stichtingen die u een warm hart toedraagt.

Aanvulling van de Raboclubactie!

 

In aanvulling op onze eerdere mail over de Raboclubactie het volgende; leden van de Rabobank krijgen dit jaar in principe geen brief met code van de Rabobank om te stemmen. Je kan gewoon inloggen bij internetbankieren van de bank.

Als je ingelogd bent, ga je naar ‘Zelf regelen’, daarna ‘Lidmaatschap’, daarna ‘ClubSupport’. Hierna kies je tenminste 3 verenigingen waar je totaal 5 stemmen op kunt uitbrengen. In de volgende stap breng je de stem uit. Hopelijk lukt dat, het zou zonde zijn als er stemmen verloren gaan.

Als man en vrouw lid zijn kunnen beiden apart inloggen met de eigen pas. ”

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur TVQ